WORKSHOP-URI „REGIONAL MEETING” – A.R.S.S./”Programul National de Informare si Comunicare” / Timisoara, Arad, Cluj-Napoca si BucurestiEvenimente ARSS

Stimati colegi,

Cu sprijinul vostru si al partenerilor nostrii, am finalizat agenda primelor patru workshop-uri „Regional Meeting” organizate de A.R.S.S. conform „Programului National de Informare si Comunicare” pe care v-o aduc la cunostinta.

Avem ca parteneri doua organizatii importante din Romania, TUV Austria Romania si INFRASOFT care au pregatit teme de mare interes pentru toti membrii nostrii.

AGENDA EVENIMENTELOR „REGIONAL MEETING”

 TIMISOARA: 26 aprilie 2014

ARAD: 30 aprilie 2014

CLUJ-NAPOCA: 02 mai 2014

BUCURESTI: 09 mai 2014

 NOTA: locatiile de desfasurare vor fi anuntate fiecarui participant odata cu confirmarea de inregistrare la eveniment si vor fi facute publice pe site-ul asociatiei pana in data de 15 aprilie 2014.

 

Aveti in atasament informatiile complete despre acestea si formularul de inscriere.

Va rog sa nu ezitati sa ma intrebati daca aveti nelamuriri.

 PROGRAMUL ZILEI:

 De la ora 09.00-09.30 – Primirea si inregistrarea participantilor

De la ora 09.30 – 10.00

  • Prezentarea A.R.S.S. a scopului, obiectivelor si activitatilor desfasurate de aceasta.
  • Prezentarea codului de conduita etica.
  • Prezentarea proiectelor A.R.S.S.

 

Prezinta: Dl. Ion Iordache – Presedinte-Director Executiv A.R.S.S.

De la ora 10.00-10.50

  • Certificatul Profesional de Consultant in Securitate – CPCs. – prezentarea rolului consultantului de securitate si tendintele acestei ocupatii in Romania si in lume.

Prezinta: Dl. Ion Iordache – Presedinte-Director Executiv A.R.S.S.

De la ora 10.50-11.00 – Pauza de cafea

De la ora 11.00-12.00

  • Managementul electronic: instrument pentru eficienta si respectarea standardelor

Prezinta: Dl. Victor Potra – Senior PR Reprezentative INFRASOFT

De la ora 12.00-13.00

  • Tendinte in tehnologiile de securitate – prezentarea noutatilor si a tendintelor mondiale in tehnologiile de securitate.

Prezinta: Dl. Dan Belai – Director al Directiei pentru Dezvoltare Profesionala Continua din cadrul A.R.S.S.

De la ora 13.00-14.00: Masa de pranz

De la ora 14.00-15.00

  • Proiectul Legii de Securitate Privata – prezentarea principalelor schimbari aduse de acest proiect legislativ care va inlocui Legea 333.

Prezinta: Dl. Eugen Manasia – Reprezentat A.R.S.S. in comisa de elaborare a legii.

De la ora 15.00-15.50

  • Managementul calitatii si gestionarea riscurilor – prezentarea principalelor cerinte ale ISO 9001 si ISO 31000 privind managementul riscurilor si implicatiile acestora asupra activitatii de evalauare a riscurilor impusa de autoritatea de reglementare in securitatea privata.

Prezinta: Dl. Daniel Maties – TUV Austria Romania

De la ora 15.50-16.00: Pauza de cafea

De la ora 16.00-17.00

  • Managementul riscurilor de securitate – prezentarea conceptului de management al riscurilor de securitate si rolul evaluatorului de risc la securitate in acesta.

Prezinta: Dl. Dan Belai – Director al Directiei pentru Dezvoltare Profesionala Continua din

De la ora 17.00-18.00 – Concluziile zilei

NOTA: Cu exceptia primelor trei teme, toate celelalte au o prezentare de 15 minute, restul timpului fiind alocat discutiilor de grup, participantii fiind stimulati sa gaseasca solutii pentru propriile probleme si/sau pentru situatiile pe care le aduc in discutie colegii lor.

Evenimentele isi propun sa ofere celor prezenti informatii utile desfasurarii activitatii lor profesionale iar specialistii IGPR-DOP invitati, sa poata avea o imagine asupra problemelor profesionale cu care se confrunta industria de securitate privata.

Consideram ca este rezonabil ca fiecare participant sa achite o suma de bani care sa acopere cheltuielile cu organizarea (sala, cofee break-ul, masa de pranz si deplasarea/cazarea unor invitati) dupa cum urmeaza: membrii A.R.S.S. suma de 100 de lei iar participantii care nu sunt membrii A.R.S.S. suma de 150 de lei. Pentru aceste sume participantii vor primi factura si/sau chitanta eliberata de catre A.R.S.S.

IMPORTANT! Fiecare eveniment are limitat numarul de locuri la 30 de persoane iar inscrierile, pentru oricare din cele patru evenimente, se fac pana in data de 15 aprilie 2014, ora 18.00 si platile pana in data de 16 aprilie 2014, ora 12.00.

Inscrierea se face strict in ordinea primirii formularelor de inscriere iar in cazul in care numarul de solicitari depaseste numarul de locuri alocat, evenimentul se va reorganiza, pentru persoanele care nu au putut participa la cel programat in cel mult 10 zile de la data desfasurarii acestuia.

In limita locurilor disponibile vor putea fi acceptate si persoane care nu sunt membrii A.R.S.S.

Pentru inscriere, solicitati formularele printr-o adresa la office@arss.org.ro iar dupa completarea formularelor de inscriere si a datelor de facturare va rog sa le returnati la office@arss.org.ro pentru a putea efectua inregistrarile si emite facturile.

Pentru a putea fi discutate in cadrul acestor intalniri, odata cu formularul de inscriere, va rog sa ne trimiteti subiectele voastre de interes fata de temele evenimentului ( in acest fel vom putea crea atelierele de lucru ) si asteptarile pe care le aveti de la acesta.

Pentru informatii suplimentare referitoare la agenda evenimentului si alte detalii, ma puteti contacta la mobil: 0749533559 si/sau la E-mail: office@arss.org.ro.